Outdoor Heating Sytems

Έρχεται με μεγάλη τιμή να σας παρουσιάσουμε το νέο και βελτιωμένο μοντέλο του Pyrolino

Πυρολίνο Plus

Με ακόμα πιο προηγμένες δυνατότητες και τεχνολογία αιχμής, το Pyrolino Plus αποτελεί την απόλυτη επιλογή για θέρμανση εξωτερικού και ημιυπαίθριου χώρου με pellet. Ανακαλύψτε τον κόσμο της άνεσης και της ζεστασιάς με την πρωτοποριακή εξωτερική στήλη θέρμανσης pellet! Είναι η ιδανική λύση για να μετατρέψετε τον εξωτερικό σας χώρο σε ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον, ακόμα και τις πιο κρύες μέρες.

pellet1-300x300

Απολαύστε τη ζεστασιά του pellet

Το pellet είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον καύσιμο που προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές, εξασφαλίζοντας αποδοτική θέρμανση με ελάχιστες εκπομπές. Με την ευκολία φόρτωσης pellet, ο χώρος σας θα γεμίσει γρήγορα με την επιθυμητή ζεστασιά στη μέγιστη ισχύ. Επιπλέον, με το πέλλετ να κοστίζει μόνο το 1/3 της τιμής του προπανίου, επιτυγχάνετε απόσβεση σε μόλις 3 μήνες χρήσης!

enviromental-300x300

Προστασία του περιβάλλοντος

Με τη χρήση καυσίμου pellet και την επίτευξη μηδενικών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, το Pyrolino Plus έχει μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και προωθεί την «πράσινη ενέργεια» λόγω της τεχνολογίας καθαρής καύσης. Προσφέρετε στον εαυτό σας και στους πελάτες σας τη ζεστασιά που εκπέμπει το Pyrolino Plus με τη συνείδηση ότι συμβάλλετε στην προστασία του πλανήτη. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του αξιοποιεί την τεχνολογία τριτογενούς καύσης, με αποτέλεσμα την πλήρη καύση για την ελαχιστοποίηση του ενεργειακού και περιβαλλοντικού σας αποτυπώματος, χωρίς την ανάγκη ηλεκτρικά εξαρτήματα.

designed1-1-300x300

Σχεδιασμένο για μακροχρόνια χρήση

Η ανθεκτική κατασκευή μας εξασφαλίζει μακροχρόνια αξιόπιστη λειτουργία. Κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας, η εξωτερική μηχανή θέρμανσης pellet Pyrolino Plus είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας για πολλά χρόνια.

Η απόλυτη επιλογή για εξωτερική και ημιυπαίθρια θέρμανση με pellet

zero-300x300

Μηδενικός καπνός/μηδενική οσμή

Ο καινοτόμος σχεδιασμός του Pyrolino Plus εγγυάται επίσης σχεδόν μηδενικές εκπομπές αλδεϋδών, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε ημιυπαίθριους καλά αεριζόμενους χώρους. Το Pyrolino Plus έχει πάει την έξυπνη τεχνολογία καύσης στο επόμενο επίπεδο! Χρησιμοποιεί φυσικό ρεύμα αέρα για να δημιουργήσει μια άκαπνη και άοσμη φωτιά, με σχεδόν μηδενικές εκπομπές μονοξειδίου του άνθρακα.

designed1-1-300x300

Σχεδιάζω

Ο μοντέρνος αλλά κομψός σχεδιασμός του Pyrolino Plus το κατατάσσει ως την πιο κομψή επιλογή σε σύγκριση με τις συμβατικές κολώνες θέρμανσης. Η ψηλή και λεπτή μαύρη βάση του εκτείνεται προς τα πάνω με ένα πυρίμαχο γυαλί όπου ο χρήστης μπορεί να δει τη φλόγα να στροβιλίζεται σε μια εντυπωσιακή οθόνη. Ο ψηλός και λεπτός σχεδιασμός του το ορίζει αυτόματα ως μια διακριτική φωτεινή θερμική στήλη, απαράμιλλη σε απόδοση και κομψότητα.Η παροχή καυσίμου pellet βρίσκεται στο κάτω μέρος με διακριτικό σχεδιασμό που δεν μειώνει την αισθητική του. Παρέχεται εξωτερικά και εύκολα, και δεδομένης της πλήρους ικανότητας καύσης του, εγγυάται συνεχή καύση για 5,5 ώρες! Η υπόλοιπη τέφρα δεν είναι παρά μια κουταλιά της σούπας!

 

Μπείτε στον κόσμο των προσφορών και των εκπτώσεων!

Scroll to Top